Vízum előfeltételek

Munkát vállalni Ausztráliában csak tanuló vízum mellett, legálisan heti 20 órában, néhány szaktanfolyam esetén heti 28 órában lehet. A tanuló vízum a tanfolyam idejére plusz egy hónapra szól, a maradék „ajándék” hónapban, pedig már heti 40 órában dolgozhatunk.

A tanuló vízum egyik feltétele, hogy a tanfolyam minimum 3 hónapos legyen!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Ön sikeresen feliratkozott!

}

NYITVATARTÁS

hétfő-szerda: 8.30-16.30
csütörtök: 8.30-18.00
péntek: 8.30-15.30

TELEFON

telefon: (+36 1) 323-0760
mobil: (+36 70) 940-6874
fax: (+36 1) 323-0759

IRODA

1125 Budapest,
Szilágyi E. fasor 10.
info@acehu.com

ÍRJON ÜZENETET! MINDEN LEVÉLRE VÁLASZOLUNK.

Pin It on Pinterest